Uw eigen webwinkel starten die u op een gebruiksvriendelijke manier kunt beheren

Geplaatst op 13-08-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u een eigen webwinkel starten die u op een gebruiksvriendelijke manier kunt beheren? Voor het beginnen van uw webwinkel kunt u het PHP webshop script van Vrolijk Internet Services gebruiken. Dit script installeert een complete webwinkel op uw hostingpakket dat voorzien is van een beheergedeelte. Hiermee kunt u op een gebruiksvriendelijke manier aanpassingen aanbrengen binnen uw online shop.

Zo is het toevoegen van producten kinderspel. Zodra u als beheerder bent ingelogd, kunt u via het menu naar het scherm “Producten” gaan, waar u alle producten binnen uw online winkel kunt beheren. Bovenin dit scherm kunt u klikken op de optie “Nieuw product” waarna een formulier zal verschijnen waarmee heel gemakkelijk een nieuw product is toe te voegen. Zo kunt u via dit formulier eenvoudig afbeeldingen toevoegen van het product.

U kunt binnen het PHP script productvarianten aanmaken, zodat u kunt aangeven in welke kleuren een product verkrijgbaar is. Ook kunnen productvarianten worden gebruikt om aan te geven in welke maten een product verkrijgbaar is, als u bijvoorbeeld kleding via uw webwinkel verkoopt.

Heeft u nog geen webhosting voor het beginnen van uw webwinkel? U kunt de webhosting samen met het script aanschaffen via de site van Vrolijk Internet Services. U kunt dan een eigen domeinnaam kiezen voor uw eigen webwinkel. Vrolijk Internet Services zal het script installeren, zodat u meteen aan de slag kunt met uw webshop.

Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u veel informatie over het script. Er is een online handleiding waarin de exacte stappen voor de installatie van de webshop staan beschreven. Ook kunt u in de handleiding lezen hoe u producten kunt toevoegen aan uw webwinkel en hoe u productvarianten kunt aanmaken.

Als u het script van Vrolijk Internet Services gebruikt, zult u eenvoudig een mobielvriendelijke webwinkel kunnen beginnen. Dit betekent dat uw website overzichtelijk zal zijn voor mobiele bezoekers. Dit is een belangrijke eigenschap van het script, omdat de meeste bezoekers de telefoon zullen gebruiken om uw webwinkel te bezoeken.